Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

3 najkrkolomnejšie polohy z Kamasútry. Len na vlastné riziko!

Autor článku: redakcia Zerex.sk 29.09.2016 00:00 polohy z kamasútry

Už vás nebaví s partnerom skúšať v posteli zakaždým to isté? Chcete skúsiť niečo náročnejšie aj v posteli? Je na čase privodiť ďalšiu vášeň do vašej spálne polohami, ktoré vynikajú svojou náročnosťou na praktizovanie. Inšpirovať sa môžete nasledovnými polohami, ktoré sa radia k tým najkrkolomnejším z dielne známej Kamasútry. Zabudnite na klasické polohy ako misionár, jazdenie hore na partnerovi, či zozadu na psíka. Tento stereotyp vám už neprináša to, ako na začiatku vzťahu? Hľadáte niečo nové, vzrušujúcejšie a náročnejšie zároveň? Pripravili sme pre vás 3 najkrkolomnejšie polohy, ktoré vás zaručene nenechajú vlažnými v posteli. Predpokladom na praktizovanie týchto náročnejších polôh je však vyššia obratnosť vás, aj vášho partnera. Sami uvidíte, prečo je to tak. Opatrnosti pri ich praktizovaní však nikdy nie je dosť ...

Zavesené nožnice

Isto o tejto polohe počuli už viacerí z vás. Ale koľkí ju aj skúšali? Pravdou je, že ak si túto polohu len v mysli predstavíte, nie je to nič jednoduché. A v skutočnosti pri realizovaní ešte náročnejšie. Pri tejto polohe sa partnerka zapiera o zem iba jednou rukou a oboje nohy má vo vzduchu v tvare pripomínajúcom práve "nožnice". Táto poloha je veľmi náročná pre každú ženu, predovšetkým na plecia a samotné ruky. Partner musí byť rovnako zdatný, pretože musí vo svojich rukách udržať celé telo svojej partnerky, tak ako je to na obrázku (viď obrázok polohy po kliknutí).

To, ako sa mu podarí podchytiť telo svojej milovanej bude závisieť aj od samotného ženského držania tela. Partner pridržiava partnerku jednou rukou vôkol pása a druhou ruku ju drží v jej lone. Celá akcia bude spočívať na partnerovi, bude udávať jednak tempo, ako aj samotné pohyby. Je zrejmé, že samotná náročnosť polohy veľmi rýchlo vyčerpá oboch partnerov, preto je vhodnejšie túto polohu zaradiť do sekcie "rýchloviek". No aj napriek tomu, ak sú partneri skutočne ohybní, milujú sa a radi skúšajú aj náročnejšie prvky vo svojej posteli, tak je zrejmé, že táto poloha je právom označovaná za najkrkolomnejšiu polohu, ktorú Kamasútra môže ponúknuť. A navyše, vyvrcholenie u ženy prichádza pomerne skoro vďaka obrovskému nazhromaždeniu krvi v jej žilách.

Japonský pozdrav

Druhá poloha, ktorú zaraďujeme k tým náročnejším na praktizovanie, je poloha "Japonský pozdrav". Jedná sa o polohu, pri ktorej dochádza k veľmi silnému kontaktu tiel oboch milencov. A to nie je všetko. Aký je postup?

Partner sa usadí na zem alebo posteľ a vy si sadnite na neho rozkročene. Kolená pritom dajte smerom dopredu spôsobom, aby zostali za partnerom na zemi alebo na posteli. Následne si svoj chrbát zaprite o jeho stehná alebo zaujmite na nich polohu ležmo. V okamihu, ak do vás prenikne, pošepkajte mu, aby sa predklonil. Takto bude môcť svojimi ústami dráždiť vaše prsia (viď obrázok polohy po kliknutí).

Sviečka

Posledná poloha vám pripomenie časy, keď ste boli na telesnej výchove a učiteľ vám dal "urobiť sviečku". Veríme, že si spomínate, ako tento úkon vyzeral. Nie je problém, aj keď ste nikdy nevynikali v gymnastických prvkoch. V tomto prípade je tu partner, aby vám asistoval a bol tým správnym učiteľom "telocviku". Tak, ako to vidíte na obrázku nižšie.  

Zdroj: ahaonline.cz

Základom polohy je, aby ste zaujala polohu na lopatkách spôsobom, aby ste mali hlavu a plecia opretú o zem. Zvyšok tela podvihnite spôsobom, aby bola opretá o partnera (ten vás bude prichytávať za stehná pre dokonalejšiu stabilitu). Pomôžte mu tak, že s členkami sa zapriete o jeho krk. Partner bude v stoji alebo na kolenách kľačať, čiže všetko bude v jeho rukách - aj samotný rytmus aj celková aktivita. Musíte byť opatrní obaja, aby ste si neprivodili zranenia, najmä čo sa týka krčnej chrbtice. Preto milí páni apelujeme na vás, aby ste "veľmi" opatrne zaobchádzali s telom svojej partnerky nielen pri tejto, ale pri všetkých troch popísaných polohách!

Chveje sa vám telo už po prečítaní článku? Žiadny strach. Len pomaly skúšajte aj s partnerom a sami zistíte, že dokážete v posteli oveľa viac, ako sa na prvý pohľad môže zdať. Tak prečo si nedopriať niečo nové, zábavnejšie a vzrušujúcejšie zároveň, čo ponúka bájna Kamasútra a čo ste doposiaľ len obchádzali, lebo ste sa báli skúsiť niečo "náročnejšie"? Je čas na zmenu a tá zmena môže prísť práve s niektorou "krkolomnejšou" polohou. Čo vy na to?



erotické polohy sexuálne polohy
Magazín arrow
Magazín arrow