Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

12 najlepších polôh v aute, ktoré musíte vyskúšať!

25.03.2019 00:00 najlepsie-polohy-v-aute

Ak aj vás láka jar z pohodlia domova a súčasne túžite prežiť s partnerkou sex ako za vašich mladších čias, nechajte sa inšpirovať a zaspomínajte si. Aké sú najlepšie polohy v aute?

Reštart zaužívaných sexuálnych praktík, úlet, alebo spestrenie cesty ku svokre, existuje skutočne veľa dôvodov, prečo tento spôsob znovu oživiť. Obmedzený priestor nemusí byť prekážkou, keď viete, ako na to.

Polohy #1 a #2: Sex v aute, ako radí Zerexsutra

V novodobej sexuálnej príručke Zerexsutre nájdete veľké množstvo tipov nielen čo sa polôh týka. Ukáže miesta, kde to robiť (ale aj nerobiť), predstaví afrodiziaká, prevedie svetom hračiek pre dospelých, navnadí erotickými príbehmi. Spomedzi polôh realizovateľných v aute preto vyberáme:

Zadné sedadlo a zozadu

Predné sedadlo posuniete úplne dozadu. Partner si sadne na zadné sedadlo a partnerka si na partnera sadne obkročmo, otočená tvárou k volantu. Nohy nechá na zemi, prípadne si čupne nad partnera. Netreba zabudnúť na to, že aby partnerka dočiahla na zem, musí podsadiť panvu.

Zadné sedadlo a otvorené dvere

Začíname podobne ako pri prvej polohe, posunutím predného sedadla čo najviac dopredu. Na zadných sedadlách sa partnerka dá na štyri. V prípade, že je jej to pohodlnejšie, nohou vedľa sedadla sa môže stabilizovať. Partner má pri otvorených dverách dokonalý prístup na vnikanie zozadu. Pre odvážnejších je táto poloha vhodná aj na análny sex.

Poloha #3: Sklopené predné sedadlo

Predné sedadlo auta sklopte dozadu a to čo najviac, aby bolo takmer vodorovne. Partnerka si naň ľahne na chrbát, hlava je na sedadle a telo na opierke. Partner kľačí na zadných sedadlách a partnerku si priťahuje, aby mohol čo najlepšie do nej vniknúť. Táto obmena misionára umožňuje obom lepší zážitok, keďže žena má panvu vďaka sedadlu mierne dohora a muž môže vnikať hlbšie.

Poloha #4: Sex v aute - na psíka

Táto poloha vyžaduje, aby si partnerka kľakla a partner sa dokázal umiestniť za ňu. Ako to docieliť? Jednou z možností je opäť sklopiť predné sedadlo. Partnerka si naň kľakne, môže sa dokonca pridŕžať volantu. Partner môže do nej zozadu vnikať.

Keďže je táto poloha celosvetovo jednou z najobľúbenejších u žien, aj v aute existuje niekoľko možných variant “ako a kde” ju realizovať. Napríklad je možné robiť to na zadnom sedadle, pričom si otvoríte okno a partnerka sa môže pridŕžať dverí.

Poloha #5: Potešenie “zajazdy”

Ktorý chlap by si nedal povedať, keby ho partnerka začala počas jazdy dráždiť orálne? Počas jazdy nezavadzia ani ručná brzda, vyžaduje si to však niekoľko schopností:

● partnerka pravdepodobne nebude pripútaná, keďže ju bezpečnostný pás “nepustí”,

● partner musí ustáť jazdu autom aj pri veľkom vzrušení,

● partnerka by mala byť schopná zbaviť počas jazdy partnera nohavíc a spodného prádla, aby sa dostala tam, kam potrebuje,

● pre tento prípad je dobré mať so sebou aspoň vlhčené utierky.

Výhodou “veselej jazdy” je, že úlohy si môžu po ceste späť partneri vymeniť. Partner môže svoju partnerku dráždiť prstami alebo použiť hračku, ktorú si náhodou pribalil.

Poloha #6: Nohy dohora

Jednou z foriem klasického misionára realizovateľného v aute, je aj taký, kedy partnerka oprie svoje nohy o strop auta, keď leží na zadnom sedadle. Partner leží na nej, no nemusí celou váhou. Môže sa jednou nohou opierať pri sedadlách, pokiaľ mu to priestor auta a posunitie predného sedadla umožní.

Poloha #7: Lyžičky

Muž si ľahne na zadné sedadlo a žena leží pred ním chrbtom ku nemu. Možnosti tejto polohy závisia od šírky zadného sedadla. Partnerka sa môže v prípade potreby opierať o predné sedadlo alebo sa pridŕžať podlahy vozidla, aby udržala rovnováhu.

Poloha #8: Žena hore

Táto poloha je podobná polohe č. 1, kedy partner sedí na zadnom sedadle. Obmena tejto polohy spočíva v tom, že partnerka je otočená tvárou k partnerovi, aby si mohli vzájomne hľadieť do očí. Žena si nad penis kľakne alebo čupne. Určuje rýchlosť a usmerňuje hĺbku vniknutia.

Poloha #9: Nohy na pleciach

Partnerka leží na zadnom sedadle. Partner si kľakne medzi jej nohy, zodvihne ich a lýtka si dá na ramená. Muž určuje tempo aj rýchlosť. Vzhľadom k tomu, že tento uhol umožňuje hlboké preniknutie, začnite pomaly, aby ste partnerke nespôsobili nepohodlie. Výhodou tejto polohy je, že umožňuje hlboký prienik a zacielenie na bod G.

Poloha #10: Žena hore 2

Na rozdiel od “jednotky”, táto poloha sa realizuje na prednom sedadle. Samozrejme, je potrebné sklopiť ho. Muž na ňom leží, zatiaľ čo partnerka “schová” svoje chodidlá pod partnerove stehná a pohybom bokov dosadá na partnerov penis.

Bonusové polohy s pomocou auta

#11: Auto ako opierka

Poloha sa realizuje tak, že partnerka sa celým telom v stoji opiera o auto, a zatiaľ čo partner do nej postojačky vniká, ona ovíja jednu nohu okolo jeho tela.

#12: Kapota ako sedadlo

Partnerka si sadne na prednú časť auta a roztiahne nohy. Partner do nej vniká v stoji. Výhodou je, že partnerka sa môže prehnúť a urobiť si pohodlie. Zohne ruky v lakťoch a oprie sa alebo si ľahne. Nohy môže dať pritom dohora, partnerovi na plecia alebo okolo bokov.

Aj menej obľúbené návštevy, ktoré absolvujete autom, sa môžu zmeniť na tú najobľúbenejšiu činnosť. Stačí mať odhodlanie, trochu odvahy, tiché miesto, a v prípade potreby tabletky na erekciu. O ostatné sa už postaráte spolu s parnerkou vy sami. Z cesty autom sa razom stane zábavná akcia, vďaka ktorej sa nebudete môcť dočkať ďalšej jazdy.



najlepšie polohy v aute sex v aute polohy v aute
Magazín arrow
Magazín arrow