Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

10 jedál, s ktorými zlepšíte vašu erekciu

Autor článku: redakcia Zerex.sk 23.10.2015 00:00 ako zlepšiť erekciu

Dopriať svojmu partnerovi erekciu ako skala, to je nápad na nezaplatenie. Dnes existuje množstvo prírodných jedál, potravín, byliniek, ktorými rovnako môžete nakopnúť, zosilniť a ako zlepšiť erekciu. Ste pripravení sa s nimi zoznámiť?

1. Cesnak

Na jednej strane zhoršený dych, na strane druhej zvyšuje hladinu mužského pohlavného hormónu. Jedná sa o mocnú a aktivizujúcu potravinu aj na mužskú erekciu. Cesnak podporuje aj prietok krvi v rozmedzí o 10 až 15 percent.

2. Špenát

Špenát je bohatý na železo, ale aj na prírodné dusičnany. Dusičnany potom prenáša do tepien, ktoré následne zväčšuje. Ide o potravinu, ktorá patrí do skupiny „prírodných stereoidov“. Obsahuje ekdysterón, látku posilňujúcu tvorbu mužského pohlavného hormónu, ktorá pomáha erekcii.

3. Vlašské orechy

Orechy vo všeobecnosti priaznivo vplývajú na mužskú erekciu. Medzi nimi však dominujú práve vlašské orechy, ktoré v surovom (nesolenom) stave robia zázraky čo sa týka erekcie. Sú bohaté na aminokyseliny, jednoducho vytvárajú a prenášajú oxid dusnatý v mužskom tele.

4. Citrusy

Obsahujú viac vitamínu C, ktorý priaznivo vplýva i na erekciu muža. Citróny, pomaranče, ale aj grepy pomáhajú najviac. Bude stačiť zjesť počas dňa minimálne 200 miligramov vitamínu C na posilnenie erekcie a zlepšenie pohyblivosti jeho spermií.

5. Melón

Melón pomáha i pri podpore erekcie, respektíve funkčnosti mužského penisu. Prečisťuje cievy vďake látke citrulín, ktorá má významné postavenie aj pri pri problémoch s erekciou.

6. Losos alebo tuniak

Rybie mäso je vo všeobecnosti výborným variantom pre srdce a cievy. Zdravé srdce a cievy podporujú zdravý sexuálny život. Najlepšie je mäso z lososa alebo tuniaka. Obsahuje veľa mastných kyselín, ktoré napomáhajú tvorbe dopamínu v mozgu. Ide o látku kľúčovú pre nárast vášne, ako aj erekcie.

7. Tmavá čokoláda

Ak chcete partnerovi pomôcť a skutočne zlepšiť jeho erekciu, môžete vsadiť aj na tmavú čokoládu. Mliečny variant zvyšuje hmotnosť, čo nebude pomáhať erekcii vášho partnera. Tmavá čokoláda (70 %-tná) je bohatá na viac kakaa a ďalších prospešných látok, ktoré podporujú jednak erekciu i vzrušenie.

8. Ginko biloba

Ginko biloba sa zaraďuje k účinným bylinkám na erekciu. Vďaka nej získa partner novú silu (nielen) v posteli.

9. Zázvor

Pre lepší a korenistejší sex, ako aj jeho erekciu, mu doprajte do jeho jedálnička aj bylinku zázvor. Podporuje činnosť pohlavných orgánov a zlepšuje všetky ostatné intímne aktivity.

10. Korenie kardamon

Ak mu chcete dopriať lepšiu vášeň a erekciu zároveň, vsaďte na indické korenie kardamon. Pridáva sa do sladkých i slaných jedál, no tiež aj do čaju alebo kávy. Popri viacerých priaznivých účinkoch, má vynikajúce povzbudzujúce účinky aj na erekciu a potenciu muža. Okrem iného je to silné a účinné afrodiziakum.

tabletky na erekciu



podpora erekcie erekcia zdravie
Magazín arrow
Magazín arrow