Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Aj prvé milovanie s novou priateľkou môže byť dokonalé

Autor článku: redakcia Zerex.sk 25.01.2018 00:00 prvé milovanie

Spoznali ste úžasnú ženu. Stretávate sa, máte už za sebou nejaký drink, večeru, výlety, či kultúrne podujatia. Pomaly nastáva čas, kedy sa rozosvieti zelená a ona príjme pozvanie do vášho bytu. Všetko smeruje ku očakávanej chvíli, kedy sa stretnete v posteli. Uvažujete nad tým, ako prebehne prvé milovanie ? Urobte túto chvíľu dokonalou. Hlavne si nespôsobujte vopred zbytočný stres. Ani jeden z vás dvoch toho druhého ešte po tejto stránke nepozná, ale to je v poriadku, na poznávanie máte čas. Na túto intímnu chvíľu sa však viete pripraviť, aby sa k dokonalosti priblížila a vaše "tenkrát poprvé" dopadlo na výbornú.

Pripraveným šťastie praje

Aj majster tesár sa raz utne, ako sa hovorí, najmä keď zanedbá prípravu. Čoskoro príde moment, na ktorý čakáte, preto nenechávajte nič na náhodu.

Žiadny alkohol

Možno sa vám zdá, že si pohárikom alebo dvomi dodáte odvahu. Pokúste sa radšej obmedziť jeho konzumáciu, aby ste sa mohli sústrediť na všetko podstatné s čistou hlavou. Aj žena je po prvý raz nervózna a možno sa obáva, že má priveľké boky, alebo sa vám nebudú páčiť jej prsia. To je v poriadku a je to úplne normálne. Sebadôveru vám môže dodať aj parfém, ktorý rád používate.

Mužské záležitosti

Nezabúdajte na kondómy, tabletky na kvalitnú erekciu - predídete tým strate erekcie, prípadne produkty na predčasné vyvrcholenie, aby ste neskončili skôr, ako by ste chceli. To, že ich budete mať po ruke vám dodá viac istoty. Nebudete sa báť zlyhania a lepšie si aj vy sám užijete prvé milovanie. Tabletky Zerex na skúšku

Prostredie predurčené na milovanie

Spríjemnite si miesto, kde sa po prvý raz budete milovať. Stav vášho bytu musí zanechať príjemný dojem, aby neušla pod zámienkou “náhlej zmeny stavu babičky”. Zažnite tlmené svetlo. Žena to ocení, v jemnom prítmí a za sprievodu slabého svetla sa bude cítiť viac komfortne pri vyzliekaní. Môžete si pripraviť príjemnú hudbu v prehrávači na navodenie romantickej atmosféry.

Predohra je základ

Začiatok môže byť trochu rozpačitý, ale vychutnajte si chvíľu takú, aká je. Sledujte jeden druhého pri vyzliekaní, neukrývajte sa pod rúškom tmy alebo vyzliekaním pod perinou, či dokonca v inej miestnosti. Veľmi prospešná na začiatok môže byť masáž.

Pre ženu sú dotyky pri nej dokonalým uvoľnením a použiť ju ako predohru z vás urobí poloboha. Šija, chodidlá, alebo celé telo, máte dostatok času prejsť si každý kúsok jej tela a pripraviť tak partnerku. Od dotykov rúk prejdite k bozkávaniu. Neunáhľujte ho zbytočne, doprajte si čas. Tu nastupuje fáza, o ktorej sme písali na začiatku: spoznávate sa. Spoznávajte svoje citlivé miesta a erotogénne zóny pomocou bozkov, pomáhajte si aj rukami.

Sledujte signály jej tela: čo ju vzrušuje viac, čo menej. Veľkému percentu žien trvá niekoľko minút kým sú pripravené na stimuláciu klitorisu. Predohru rozhodne nepodceňujte a venujte jej aspoň 20 minút. Ženy potrebujú čas, aby sa dostali do požadovaného bodu a boli schopné dosiahnuť orgazmus. 

A hlavným bodom programu je… Prvé milovanie

So zostupovaním bozkami “dole” musíte pouvažovať a vycítiť podľa aktuálnej situácie. Orálny sex na začiatok nemusí vyhovovať každému, tento krok uvážte podľa aktuálnej situácie. Ak bude pripravená a “dostanete zvolenie”, do toho! Dajte partnerke pod boky vankúš, aby mala panvu dohora. Vám umožní vniknúť do nej a súčasne dráždiť klitoris. Moment vniknutia je pre vás oboch hlboký emocionálny zážitok. Udržujte očný kontakt, pobozkajte partnerku, alebo niečo povedzte. Rozhodne je to chvíľa, ktorú si budete obaja pamätať, urobte ju nezabudnuteľnou.

Predpokladom dobrého milenca je, že partnerku nechá vyvrcholiť ako prvú. Možno sa jej nebude hneď dariť dosiahnuť orgazmus kvôli nedostatku uvoľnenia. V tom prípade máte viac možností: opýtate sa, či jej nebude vadiť, keď budete “prvý” alebo ju budete hladiť a bozkávať, pokiaľ sa rozhodne pomôcť vám a urobí si to sama s vašou asistenciou, ale dbajte na to, že ste pre to urobili maximum.

Koniec po vrchole? Určite nie

Ak ste si mysleli, že vašimi vyvrcholeniami je táto časť na konci, ste na omyle. Nesmiete zabudnúť na jednu z najdôležitejších vecí. V žiadnom prípade teraz od partnerky neodchádajte. Zabijete celú krásu predchádzajúceho zážitku ak sa teraz rozhodnete obliecť a odísť, alebo sa začnete venovať sa niečomu inému. Táto chvíľa má pre ženy rovnakú dôležitosť ako predohra, nepodceňte to! Je to prejavením úcty, akéhosi poďakovania. Ukážete tým ako veľmi vám záleží na tomto momente a na tom, čo sa práve medzi vami stalo. Venujte maznaniu “po” aj 15 - 20 minút. Verte, že to bude pre ňu nezabudnuteľné.

Na záver len jediná rada: nezabudnite, že majster milenec ráno pripravuje skvelé raňajky. 



prvé milovanie ako uspokojiť ženu
Magazín arrow
Magazín arrow