Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Poloha Kámasútry s názvom “Pluh”

17.02.2014 00:00 Poloha Pluh

V rámci obľúbenosti isto vedie u mužov sexuálna poloha „Pluh“. Aj tajomstvo tejto veľmi erotickej polohy odhalí náš blog. Pri experimentovaní s touto polohou je prvotným pravidlom, mať „po ruke“ v posteli dobre pevné vankúše. Mäkké vankúše nie sú dobrý nápad, nakoľko muž  bude mať pod kolenami ohybný povrch, čo nie je príliš príjemné na udržanie jeho rovnováhy a zároveň aj na psychiku, v súvislosti so zlou stabilitou na posteli. Ideálnym riešením by bolo použiť pevnú posteľnú prikrývku, ktorá sa väčšinou nachádza v dnešných spálňach, takže by s tým nemal byť žiadny problém. Žene (partnerke) je potrebné nachystať viac vankúšov, ktoré budú slúžiť ako podpora pre ňu a jej telo.

Ako postupovať pri polohe Pluh

Poloha Pluh KámasútraZ uvedenej pozície sa môžu milenci zošmyknúť na posteľ do takzvanej „polohy lyžičky“ a to tým spôsobom, že partner sa celou váhou svojho tela zosunie na bok a bude za svojou partnerkou. Obidvaja zostanú ležať na bokoch, žena primerane posadená v mužovom lone. Táto poloha je uspokojujúcou a vhodnou polohou na neskoré noci dvoch milujúcich sa partnerov. Zvyčajne sa touto polohou „lyžičky“ partneri privedú aj do spánku s vedomím, že ich čaká príjemné ráno s novými sexuálnymi radovánkami. Nič lepšie na dobrú noc nemôže ani byť. Toto je okamih, ktorý robí touto polohou veľmi výnimočnou a pomerne obľúbenou, predovšetkým u mužského pohlavia. Avšak to neznamená, že ženské pohlavie si nepríde na svoje. Práve naopak, hlboké prenikanie mužského „lingamu“ pociťuje veľmi intenzívne aj partnerka, čo môže vyvolávať veľmi vzrušujúce a príjemné chvíle na ceste za orgazmom, nielen toho mužského.

Krok č. 1

Partner si pokľakne na posteľ. Následne sa mu žena, nohami roztiahnutými široko od seba, usadí do lona. Sedí mu priamo na stehnách, chrbtom otočeným k nemu, bez očného kontaktu. Partner túto situáciu využije na to, aby ženu mohol obopínať plecami vôkol pása na vyjadrenie jeho lásky k nej. Súčasne môže popritom jemne maznať milenkine bradavky, či i celé prsia, čím vyjadruje náklonnosť k nej. Začína sa veľmi účinná predohra u partnerky, ktorá sa začína dostávať          do „varu“.

Krok č. 2

Partnerka sa v druhej etape trochu vykloní z pôvodnej polohy a to smerom vpred. Polohu svojich dlaní nechá nezmenenú, čiže bude ich mať opreté o posteľ uprostred svojich kolien, tak ako doteraz. Čelom je opretá o posteľ pred ňou (všetko závisí, aká vysoká je posteľ, matrace, či ešte na začiatku spomínané vankúše). Toto je správna chvíľa na mužove vniknutie.

Krok č. 3

Následne v rámci tohto kroku žena narovná svoju pravú nohu ťahom smerom dozadu popri pravom boku partnera. Svoju ľavú nohu ponechá zahnutú v kolene do pravého uhla, tá jej slúži ako podpora celého tela. Svoje telo uloží na vankúše, čo má nachystané pod sebou a hlavu zasa na pravú ruku. Popritom si vychutnáva slastné chvíle, prežíva každý pohyb „pýchy“ svojho partnera.

Krok č. 4

Partner má po natiahnutí svojich rúk k dispozícii na hladenie celý chrbát svojej partnerky a zároveň nežne priráža sem i tam. Jedinou úlohou milenky je, aby pevne obopínala partnerov „lingam“. Súčasne si vychutnáva príjemné citové zážitky v jej „yoni“.

Milí páni, milé dámy, inšpirovali sme vás dostatočne vyskúšať i túto veľmi erotickú polohu z našej Kámasútry? Ak vám nestačí, tak už teraz sa môžete tešiť na ďalšiu, rovnako na našom webe  www.zerex.sk/blog. Prajeme vám príjemné milostné zážitky, možno aj s polohou „Pluh“, ktorú vrelo odporúčame zaradiť do vašich pravidelných milostných radovánok, možno aj v súvislosti s blížiacim sa sviatkom zamilovaných. Je na čase vyskúšať niečo nové a tento sviatok je výborná príležitosť urobiť krok v pred za objavovaním niečoho nového a vzrušujúceho!

© autor JG 13. februára 2014



erotické polohy sexuálne polohy
Magazín arrow
Magazín arrow