Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

5 vecí ako zistíte, že vás žena podvádza

Autor článku: redakcia Zerex.sk 27.06.2014 00:00 5 vecí ako zistíte, že vás žena podvádza

Je to skutočne nepríjemné, ak muž začne mať podozrenie, že ho jeho milovaná osoba podvádza. Bude to skutočne veľmi náročné odhaliť skutočnú pravdu, ale čím skôr to zistíte, tým lepšie aj pre vás. Musíme priznať, že ženy sú typické tým, že sú stvorené pre bezcitné a surové správanie, respektíve vedomé hovorenie nepravdy. V tomto smere je dobré si všímať všetko, predovšetkým hlavné symptómy, ktoré vám pomôžu udržať si zdravé sebavedomie a rovnako aj vyriešiť napätý stav. O čom teda hovoríme? Povieme si v nasledujúcich riadkoch nášho článku.

Znaky, podľa ktorých zistíte, že vás žena podvádza

Odhaľte skutočnú pravdu, ako je to medzi vami a ňou. Ak sa objavia nasledujúce symptómy, zbystrite pozornosť. Môže ísť o neveru.

Irónia a posmešky

Začína sa vám posmievať a to tak, že vás to aj zabolí, respektíve pocítite žiaľ. Je tomu tak pravdepodobne preto, že to uskutočňuje za prítomnosti vašich známych, rodinných príslušníkov, či kolegami a tiež aj preto, lebo to nebolo doposiaľ jej zvykom. Samozrejme, že z času na čas môže byť každá žena voči mužovi protivná a hnusná a netreba robiť unáhlené závery. Avšak, ak jej správanie trvá netypicky dlho a je sprevádzané iróniou a posmeškami, mali by ste zbystriť pozornosť.

Neznámi kamaráti

Rovnako by ste mali byť na pozore, ak má nových priateľov, kamarátov a nechce, aby ste sa s nimi spoznali aj vy. Prečo sa asi tak veľmi bráni? Je viac než isté, že máva s nimi časté akcie a vám hovorí len o niektorých. Navyše vám poskytuje príliš málo informácií, čo tam všetko robia a s kým tam býva. Musíte byť viacej obozretní a pozorní, aby vám nič neuniklo, ešte pokým je čas všetkému zabrániť.

Radikálna zmena

Ak spozorujete akúkoľvek radikálnu zmenu, čo sa týka jej štýlu obliekania, vedzte, že sa niečo deje. A nielen to, je možné, že sa bude chcieť zmeniť po predchádzajúcej nočnej akcii. Bude túžiť po zmene farby vlasov, pričom tej aktuálnej bola verná už niekoľko rokov. Bude chcieť úpravu vizáže a začne sa obliekať výstrednejšie, čo doposiaľ nebolo jej zvykom. Veľké výstrihy, krátke sukne, či vyzývavejšie farby, to sú príznaky, ktoré nemôžete neprehliadnuť. Očividne vám sama dáva najavo, že túži po zmene, bohužiaľ ona ju asi našla.

Zmeny v intímnom živote

Aj vo vašom intímnom živote môžu nastať zmeny. Ibaže spoliehať sa na to, že sexuálne radovánky vám prezradia, že je tá vaša neverná, to vás musíme sklamať. Sex je veľmi slabým usvedčujúcim prostriedkom. Prečo je tomu tak?

Odpoveď je pomerne jednoduchá, i keď sa tak na prvý pohľad nemusí zdať. Existuje obrovské kvantum dôvodov, prečo žena nechce mať sex, ani tá vaša a pritom to nemusí ihneď značiť porušenie manželskej vernosti. Tak to teda nie. Nespoliehajte sa, že zakaždým, čo nechce mať sex s vami, je vám neverná. V

 tomto smere je dôležité, aby ste sledovali zvraty, ktoré sa udejú už počas samotného činu. Chová sa odlišne, ako doposiaľ, robí veľké zmeny ako napríklad skúša veľa nových praktík, ktoré vôbec predtým s vami neskúšala. Možno práve mala čas na ich odhalenie niekde na internete, či v knižnici, no musíte byť opatrní a pozorní aj v tomto smere. Následne môžete robiť závery, prečo to je tak a čo z toho vyplýva pre váš vzájomný vzťah.

Dajme si pauzu

A napokon nezabudnime na to, keď k vám prehovorí s formulkou „Nehodíme sa k sebe. Musíme si dať pauzu.“ Pritom je celá natešená, zmenená, správa sa inak, tak to značí iba jedno. Áno, chce čas na to, aby si overila, či s tým druhým to bude klapať lepšie, ako s vami. Následne sa rozhodne pre jedného a možno to budete práve vy. Nikdy neviete, avšak závisí, či jej toto jej správanie budete natoľko tolerovať, že by ste boli ochotní sa k nej vrátiť po všetkom, čo vám urobila.



nevera ako odhaliť neveru
Magazín arrow
Magazín arrow